Preskoči na vsebina

Signal White Now zobna pasta

Za več informacij o sestavinah, uporabljenih v izdelku, in njihovi vlogi preprosto kliknite ime sestavine. Zaradi omejenega prostora na ovojnini razkrivamo tudi daljši seznam sestavin dišav. Za izdelke, ki so bili na trg dani pred kratkim ali pri katerih se je formulacija spremenila, te podrobne informacije o vonjavah morda niso nemudoma na voljo, saj je za posodobitev vsake strani o izdelkih potreben čas.

Močno si prizadevamo zagotavljati, da so informacije na tem spletnem mestu posodobljene. Vendar pa vas prosimo, da za najnovejše informacije o sestavinah vedno preverite ovojnino izdelka.

Vsa imena izdelkov, ki vključujejo datum (mesec in leto), se ne proizvajajo več.

Sestavine

Hydrogenated Starch Hydrolysate (Sredstvo za ohranjanje vlažnosti)

Pomaga zadržati vodo v izdelku, v laseh ali zgornjih plasteh kože

Aqua (Topilo)

Raztaplja snovi ali sestavine

Hydrated Silica (Abraziv)

Odstrani umazanijo in očisti ali zlošči površine z drgnjenjem oz. krtačenjem

Sodium Lauryl Sulfate (Površinsko aktivna snov)

Sestavina, ki pomaga pri čiščenju ali odstranjevanju umazanije in olja ter pri uporabi z vodo ustvarja peno

Aroma (Okus)

Izboljša okus izdelkov za nego ust ali ustnic, kot sta zobna pasta ali balzam za ustnice

Cellulose Gum (Sredstvo za nadzor viskoznosti)

Nadzira gostoto ali trdnost izdelka

Sodium Fluoride (Sredstvo za ustno nego)

Pomaga očistiti, zaščititi ali odstraniti/prekriti neprijeten vonj v ustih oz. na zobeh ali dlesnah

Sodium Saccharin (Okus)

Izboljša okus izdelkov za nego ust ali ustnic, kot sta zobna pasta ali balzam za ustnice

PVM/MA Copolymer (Graditelj filma)

Pri nanosu sredstva pomaga zagotoviti gladko in dosledno prekrivnost

Trisodium Phosphate (Pufer)

Ohranja pravo ravnovesje kislosti/alkalnosti izdelka

CI 74160 (Barvilo)

Pobarva izdelek, vaše lase ali kožo

Limonene (Dišava)

Zagotavlja značilen, prijeten vonj

Glycerin (Sredstvo za ohranjanje vlažnosti)

Pomaga zadržati vodo v izdelku, v laseh ali zgornjih plasteh kože

Back to top